کد مطلب: 138692
دانا گزارش مي‌دهد/
خيانت‌هاي فراموش نشدني "فابيوس" در حق مردم ايران/از ماجراي خون‌هاي آلوده تا کارشکني در مذاکرات
تاریخ انتشار : 1394/05/03 21:09:14
نمایش : 1221
بعد از آنکه ايران و ۵+۱ بعد از سالها مذاکره به يک جمع بندي نهايي در زمينه هسته اي رسيدند؛ پاي برخي از سياستمداران غربي به ايران بازشده در اين ميان لوران فابيوس وزير امور خارجه فرانسه هم قصد سفر به ايران را دارد














به گزارش هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا در دوران نخست‌وزيري فابيوس، فرانسه فراورده‌هاي خوني آلوده به کشورهاي ديگر، از جمله ايران، مي‌فروخت. در اثر اين جنايت هزاران نفر به ايدز و هپاتيت مبتلا شدند.
 
فابيوس در 1946 در پاريس از پدر و مادري يهودي متولد شده است.او در سال 1974 به حزب سوسياليست فرانسه پيوست. پله‌هاي ترقي در دنياي سياست را به سرعت پيمود ودر دولت فرانسوا ميتران به عنوان جوانترين نخست‌وزير تاريخ فرانسه (86-1984) اين سمت را به عهده گرفت.از 2000 تا 1988 رييس پارلمان فرانسه بود. در دولت ليونل ژوسپنمسئوليتوزارت اقتصاد (2002-2000) را به عهده داشت و هم اکنون نيز (از ماه مي2012) در دولت ژان مارک آيروبه مقام وزارت امور خارجه رسيده است.
فابيوس و خوش خدمتي براي اسرائيل
 
فابيوس به عنوان يک اشکنازي هميشه طرفدار سياست‌هاي اسرائيل بوده و قانون فابيوس-گسو يکي از ده‌ها خوش‌خدمتي او به صهيونيست‌ها مي‌باشد.فابيوس به همراه گسو نماينده کمونيست پارلمان فرانسه درسال 1990 قانون خنده‌داري را در پارلمان اين کشور به تصويب رساند که براساس آن اگر کسي درباره وجود اتاق‌هاي گاز و آمار جعلي کشتار شش ميليون يهودي در جنگ جهاني دوم سؤالي مطرح کند از يک ماه تا يکسال به زندان محکوم شده و بايد جريمه نقدي پرداخت کند و همچنين کار خود را نيز از دست مي‌دهد.
 
پرونده فرآورده‌هاي خون‌هاي آلوده فرانسوي
 
فابيوس دو رسوايي تاريخي را در دوران نخست‌وزيري‌ در کارنامه‌‌اش به ثبت رسانده است، يکي از اين رسوايي‌ها در جولاي ۱۹۸۵ اتفاق افتاد که طي آن کشتي جنگجويان رنگين‌کمان، متعلق به سازمان غيردولتي صلح سبز که عليه آزمايشات اتمي دولت فرانسه اعتراض مي‌کرد، توسط سرويس‌هاي اطلاعاتي فرانسه با برنامه‌‌ريزي و به‌عمد منفجر شد و در جريان آن يک عکاس نيز به قتل رسيد. فابيوس در سمت نخست وزيري، ابتدا از دخالت دولتش در اين عمليات اظهار بي‌اطلاعي کرد اما پس از انتشار گزارش تحقيقات مستقل مسئوليت اين انفجار را پذيرفت و وزير دفاع کابينه را مجبور به استعفاکرد.
اما رسوايي ديگر فابيوس تبعات بسيار گسترده‌تري داشت که تاکنون نيز هم براي او و هم براي قربانيان ادامه داشته است. در دوران نخست‌وزيري او فرآورده‌هاي خون‌هاي آلوده به ويروس‌هاي خطرناک در فرانسه توزيع شد و انستيتو مريو فرانسه فرآورده فاکتورهاي انعقاد خوني آلوده به ويروس HIV و هپاتيت را به برخي از کشورها مانند آلمان غربي، ايتاليا، آرژانتين، عربستان، عراق و ايران و ... صادر کرد. اين فاکتور در کمک به انعقاد خون بيماران مبتلا به هموفيلي مصرف مي‌شود و در نتيجه سبکسري انستيتوي فرانسوي تعدادي از بيماران هموفيلي کشورهاي دريافت کننده به ويروسHIVو بيماري ايدز و هپاتيت مبتلا شدند.
 
براين اساس بازخواني از سه دهه رنج و بيماري بيماران هموفيلي کشورمان به عنوان قديمي‌ترين پرونده حقوقي بيماران کشور، را در تسنيم پيش رو خواهيم داشت. موضوعي که حدود سه دهه قبل و در جريان جنگ ايران و عراق، انستيتو "مريو" که اکنون در مالکيت شرکت سنوفي اونتيس فرانسوي است در خلال سال‌هاي ۱۹۸۴ و ۱۹۸۵ فاکتورهاي انعقادي آلوده به "اچ آي وي" را براي استفاده بيماران هموفيلي به برخي کشورها نظير آلمان (غربي)، ايتاليا، آرژانتين، عربستان، عراق و ايران صادر کرد.
 
در همان زمان سازمان انتقال خون ايران با شرکت فرانسوي "مريو" قرارداد واردات فرآورده‌هاي خوني براي مصرف پالايشگاه‌هاي داخلي انتقال خون منعقد کرده بود. پس از مصرف نخستين فرآورده‌هاي خوني اين شرکت، گروهي از بيماران هموفيلي به بيماري‌هاي هپاتيت C و ايدز مبتلا شدند و پس از آن بود که گروهي از مبتلايان به اين بيماري‌هاي خوني، از سازمان انتقال خون ايران شکايت کردند.
 
آلوده بودن اين فاکتورها بر اساس گزارش‌ها از سوي نماينده اين شرکت در ايران در نامه اي به مقامات اين کشور فاش شد. همين گزارش‌ها به نقل از منابعي که نخواستند نامشان فاش شود حاکي از اين بود که برخي از مقامات بهداشتي وقت ايران در پاسخ به اين نامه نوشتند که آلودگي در خون‌ها وجود ندارد و مشخص نيست چرا گفته شده اين خون‌ها آلوده است. سپس به دنبال مشخص شدن اين موضوع که منشا آلودگي فرآورده‌هاي خوني در پرونده هموفيلي‌ها خارجي بوده است سازمان انتقال خون ايران در سال ۱۳۸۷ نسبت به شرکت فرانسوي شکايت کرد اما از آن زمان تاکنون شکايت از اين شرکت به نتيجه نرسيده است.
 
سوغات جديد فابيوس براي ايران چيست؟
 
حالا بعد از آنکه ايران و ۵+۱ بعد از سالها مذاکره به يک جمع بندي نهايي در زمينه هسته اي رسيدند؛ پاي برخي از سياستمداران غربي به ايران بازشده در اين ميان لوران فابيوس وزير امور خارجه فرانسه هم قصد سفر به ايران را دارد.
در همين حال کاربران شبکه‌هاي اجتماعي با راه‌انداختن کمپين «اعتراض به ورود فابيوس» و انتشار متن‌ها و عکس‌ نوشته‌ها به استقبال وزير امور خارجه فرانسه رفتند.
 
«#ورود_آدمکش_ممنوع»،‌ «فابيوس ملعون...»، «لعنت به عامل ويروس ايدز در ايران»، «#فابيوس #ايدز #ايران» و «متهم پرونده خون‌هاي آلوده در راه تهران» از جمله عناويني است که اين‌ روزها کاربران شبکه‌هاي اجتماعي از طريق آن براي لوران فابيوس وزير امورخارجه فرانسه در فضاي مجازي فرش قرمز پهن کرده‌اند.
 
فابيوس براي رونق اقتصاد ايران به تهران نمي‌آيد
 
در همين راستا محمد اسماعيل کوثري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سفر هفته آينده فابيوس وزير امور خارجه فرانسه به تهران، اظهار داشت: اين فرصت‌طلب‌ها از هر فرصتي براي بهره‌مندي شخصي و منافع ملي خود استفاده مي‌کنند اما دولتمردان ما انگار نسبت به اين مسائل بيگانه هستند.
کوثري ادامه داد: دولتمردان ما نه تنها نسبت به اين مسائل حساسيت نشان نمي‌دهند بلکه فرش قرمز هم براي آنها پهن مي‌کنند در حاليکه بايد بدانند مردم به موقع جواب اين بي‌توجهي دولتمردان به ارزش‌هاي ملي و اسلامي را خواهند داد.
نماينده مردم تهران در مجلس، با اشاره به جنايات و مواضع خصمانه فرانسه عليه کشورمان تأکيد کرد: فرانسوي‌ها هيچگاه براي سرمايه‌گذاري و رونق دادن به اقتصاد ايران به کشورمان سفر نمي‌کنند؛ آنها صرفاً در جهت منافع خود حرکت مي‌کنند و دلشان هم براي ما نسوخته است.
وي بر همين اساس تصريح کرد: بهتر است که مسئولان سياسي، اقتصادي و صنعتي ما اينقدر بي‌تدبيري نکنند و عجولانه از اين مقامات غربي دعوت به عمل نياورند و خيال کنند که آنها مي‌خواهند سرمايه‌گذاري انجام دهند.
کوثري با اشاره به حضور فرانسه در مجموعه کشورهاي 1+5 يادآور شد: آنها اگر موردي را قبول نداشتند ايران را تحت فشار قرار مي‌دادند و حالا نيز از ايران انتظار دارند که اولين کشوري باشند که در بازار ايران حضور پيدا مي‌کنند.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينکه سوابق و نوع موضعي‌گيري‌هاي فرانسه درباره ايران مشخص است افزود: نبايد به راحتي آنها را پذيرفت، زماني که آنها بايد به ما قطعات خودرو مي‌دادند اين اقدام را نکردند و ما بايد به آنها تفهيم کنيم که انصاف را رعايت نکرده‌اند و در حال حاضر نيز نبايد سريع وارد معامله اقتصادي با آنها شويم.
 
هدف سفر فابيوس به تهران تضمين سهم فرانسه در بازار ايران است
 
حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنور کارشناس مسائل سياسي نيز با اشاره به سفر لوران فابيوس به تهران در هفته آينده اظهار داشت: هفته‌اي که آقاي فابيوس مي‌خواهد به تهران سفر کند هفته حمايت از بيماران هموفيلي است و اين مسئله يادآور از دست رفتن جمعي از هموطنانمان به دليل ورود خون‌هاي آلوده به کشور بود که عامل اصلي آن نيز فابيوس بود.
 
ذوالنور ادامه داد: فرانسه در دوران جنگ تحميلي بيشترين خدمت را به دشمن بعثي ما رژيم صدام داشت که ميراژهاي 300 و 400 مجهز به اشعه ليزر از جمله آنها بود، از سوي ديگر فرانسه در کمک به صدام براي دستيابي به سلاح‌هاي کشتار جمعي نقش جدي داشت.
 
اين کارشناس مسائل سياسي با اشاره به حضور شخصيت‌هاي پخته‌اي همچون ژان شيراک در فرانسه که شخصيت مستقل اين کشور را حفظ کرده و کمتر تابع آمريکا بودند افزود: آنها با مردم ما و جمهوري اسلامي صاف نيستند و منافع کشورمان نيز براي فرانسوي‌ها هيچ ارزشي ندارد و هرگاه که بتوانند به منافع ما آسيب مي‌زنند و همواره به دنبال سود و پول خود بوده‌آند.
 
نبايد بازار ايران را به تحريم‌کنندگان ملت هديه کنيم
ناصر آراسته دبير شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي سراسر کشور ضمن انتقاد از برنامه سفر فابيوس وزير امور خارجه فرانسه به ايران، اظهار داشت: نبايد فردي که بيشترين کارشکني‌ها را در مذاکرات هسته‌اي داشت بعنوان اولين وزير 1+5 به ايران بيايد.
وي افزود: نبايد مسئولان بازار ايران را به کساني که ملت ايران را تحريم کردند و عليه کشورمان اقدام کرده‌اند، جايزه بدهند. فابيوس نه براي همکاري اقتصادي بلکه براي بهره‌کشي از اقتصاد ما مي‌خواهد به ايران بيايد.
دبير شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي سراسر کشور با اشاره به سابقه بد فرانسه در شراکت اقتصادي با ايران گفت: فابيوس هيچگاه براي سرمايه‌گذاري و رونق دادن به اقتصاد ايران به کشورمان سفر نمي‌کند، که اگر اينگونه بود در تحريم هاي ظالمانه عليه ملت ايران همکاري نمي‌کرد.
آراسته در پايان خاطرنشان کرد: اگر قرار است همکاري اقتصادي بين ايران و فرانسه شکل بگيرد بايد با در نظر گرفتن منافع ملي باشد. در وضعيت کنوني اقتصاد جهان، قدرت چانه‌زني براي همکاري‌هاي اقتصادي در دست ايران است و مسئولان بايد از اين وضعيت کمال استفاده را ببرند.
 
همچنين لطف‌الله فروزنده سخنگوي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در واکنش به برنامه فابيوس وزير امور خارجه فرانسه براي سفر به ايران اظهار داشت: هنوز مشخص نشده است که کشورهاي 1+5 خصوصا فرانسه بعد از مذاکرات هسته‌اي مي‌خواهند چه موضعي نسبت به جمهوري اسلامي داشته باشند. از اينکه مي‌خواهند مانند گذشته به مواضع خصمانه خود ادامه دهد و نقش حافظ منافع رژيم صهيونيستي بودن را دنبال کنند يا نه.
وي نفس همکاري اقتصادي با کشورها را اقدامي خوب عنوان کرد و گفت: البته بايد توجه داشته باشيم وقتي هنوز مواضع کشورها نسبت به کشورمان مشخص نشده، فرش قرمز براي آنها پهن کردن منطقي و اصولي نخواهد بود.
سخنگوي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي تصريح کرد: ما در روابط اقتصادي بايد طبق منافع ملي، سياسي و اقتصادي کشورمان عمل کنيم، خصوصا در رابطه با فرانسه، چراکه اين کشور چشم طمع به بازار ايران دارد.
عضو هيأت علمي دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به اتخاذ رويکرد درست در مناسبات اقتصادي، گفت: اگر در روابط اقتصادي دقت لازم صورت نگيرد، نه تنها مذاکراتي که صورت گرفته مشکلات زمينه را براي بهبود وضعيت اقتصادي بوجود نمي‌آورد، بلکه مقدار دستاوردي را هم که به برکت رويکرد اقتصاد مقاومتي بدست آورديم هم از بين مي‌رود.
فروزنده با انتقاد از سياست واردات بي‌رويه دولت، گفت: اگر دروازه‌هاي کشور را به روي واردات کالاهاي اروپايي باز کنيم، هم کالاهاي بي‌کيفيت به کشور وارد خواهد شد و هم به توليد و تکنولوژي ما ضربه خواهد زد. از نقدهاي جدي که به دولت در حوزه اقتصادي وارد است، اين است که دولت هزينه زيادي را صرف واردات مي‌کند که همين باعث عدم کارايي 40 درصد از واحدهاي توليدي داخل کشور شده است.
وي خاطرنشان کرد: دولت بايد بطور روشن بيان کند که اگر جمع‌بندي مذاکرات تصويب شود چه برنامه‌ اقتصادي خواهد داشت و اگر تصويب نشود چه رويکردي در حوزه اقتصاد دنبال خواهد کرد. اگر زمينه ورود شرکت‌هاي اروپايي به ايران فراهم شود اما در کنار آن مديريت درست و صحيح صورت نگيرد، وابستگي اقتصادي ما نه تنها کم نخواهد شد بلکه آسيب‌پذيري اقتصاد ما بيشتر هم خواهد شد.
سخنگوي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي ضمن انتقاد از مواضع فرانسه در مذاکرات هسته‌اي، گفت: نبايد از کارشکني‌ هاي فرانسه در مذاکرات به راحتي عبور کنيم. بايد مسائل سياسي ما با مسائل اقتصادي و فرهنگي‌مان بصورت يک کل ديده شود. نبايد اينگونه باشد که براي روابط اقتصادي به موضع‌گيري‌هاي کشورها دقت نکنيم.
فروزنده در پايان خاطرنشان کرد: نبايد اينگونه شود متحداني که در زمان تحريم با ما همکاري داشته‌اند و مانند اعضاي 1+5 با ما رفتار خصمانه‌ نداشته‌اند، کنار بگذاريم. کشورهايي ازجمله فرانسه و آلمان به هيچ وجه قابل اعتماد نيستند و بدنبال وابسته کردن ما هستند تا ضربه نهايي را وارد کنند.
وي با اشاره به تعامل اقتصادي ايران با فرانسه پيش از تحريم‌ها يادآور شد: ما قبل از تحريم حدود30 الي 40 ميليارد دلار به صورت سالانه با فرانسه تبادل اقتصادي داشتيم که پس از تحريم اين رقم به 3 ميليارد دلار رسيد و 90 درصد از روابط اقتصادي ايران و فرانسه دچار اخلال شد. از اين رو فابيوس به شدت تحت تاثير اقتصاددانان و شرکت‌ها، کمپاني‌ها و کارتل‌هاي اقتصادي فرانسه است.
 
ذوالنور هم با بيان اينکه هدف فابيوس به تهران تسهيل و بهبود روابط ايران و فرانسه نيست تاکيد کرد: آنها مي‌خواهند سهم و نفع خود را در بازار آينده ايران تضمين کنند. بنابراين در اصل اين سفر ترديد وجود دارد چراکه خود فابيوس نيز اعلام کرده که در سفرش به تهران موضوع عادي‌سازي روابط ايران و اسرائيل را دنبال خواهد کرد.
 
اين کارشناس مسائل سياسي در عين حال با بيان اينکه من اعتقادي به لغو سفر فابيوس به تهران ندارم توضيح داد: دولتمردان بايد توجه کنند که يک دشمن مي‌خواهد وارد کشور شود و از اين رو مصالح، عزت و اقتدار ملي کشورمان بايد حفظ شود و از آمدن مقامات غربي ذوق‌زده نشويم تا غربي‌ها نيز احساس کرنش و ذوق‌زدگي در ما پيدا نکنند.
 
سفر «فابيوس» به تهران در شأن جمهوري اسلامي نيست
حميدرضا ترقي مسئول امور بين‌الملل حزب مؤتلفه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، با اشاره به سفر لوران فابيوس وزير امور خارجه فرانسه در هفته آينده به تهران اظهار داشت: مشخص نيست که فابيوس با چه رويي مي‌خواهد به ايران بيايد چرا که موضع‌گيري‌هاي بد و زشت او در طول مذاکرات در طي اين دو سال و موضوع مربوط به انتقال خون‌هاي آلوده به ايدز به ايران، جاي انتقاد دارد.
 
ترقي تأکيد کرد: موضع‌گيري‌هاي صريح فابيوس عليه ايران در طول مدت 2 سال باعث مي‌شود که آمدن وي به تهران قابل توجيه نباشد.
 
مسئول امور بين‌الملل حزب مؤتلفه يادآور شد: هيأت‌هاي تجاري فرانسوي که پيش از اين به ايران آمدند هيچ نتيجه‌اي از آمدنشان حاصل نشد و سياست‌هاي آنها متأثر از سياست‌هاي آمريکا بود لذا سفر وزير امور خارجه فرانسه به تهران مناسب و در شأن جمهوري اسلامي نيست.
 
وي با اشاره به لزوم تجديدنظر وزارت امور خارجه در سفر فابيوس به تهران تأکيد کرد: با توجه به مواضع وي در طول مذاکرات به عنوان سرسخت‌ترين مخالف ايران، آمدن اين مقام فرانسوي به تهران قابل توجيه نيست و وزارت امور خارجه به جاي موافقت با سفر او بايد مخالفت خود را اعلام کند.
 
نتيجه سهل‌انگاري دولت فرانسه در دوران نخست‌وزيري «لوران فابيوس»، ابتلاي اولين فرد به بيماري ايدز در ايران است. پرونده رسوايي خون‌هاي آلوده هم‌چنان بدون پرداخت غرامت از سوي فرانسوي‌ها باز است.
 
بدون ترديد جمهوري اسلامي ايران اهل منطق و تعامل است و همان‌گونه که مقام معظم رهبري بارها فرموده‌اند اين تعامل بايد متکي بر عزت، حکمت و مصلحت باشد. لذا توافق‌ها، تعامل‌ها و تفاهم‌ها فقط وقتي عزتمندانه و حکيمانه هستند، مي‌توانند پايدار باشند و علائم درستي را به طرف‌هاي سياسي ما مخابره کنند.
 
کشورهايي که با جمهوري اسلامي ايران رفتار نامناسب داشته‌اند به لحاظ عددي کم تعدادند، اما گاهي برخي اغماض‌هاي ما آنان را جري مي‌کند. حال که برخي بوي کباب به مشامشان رسيده، فوج فوج وارد ايران مي‌شوند. حکمت و مصلحت آن است که روابط آينده را بر اساس سياست‌هاي جبراني و رويکردهاي اجرايي و عيني آنان تنظيم کنيم تا مانع ائتلاف کم‌هزينه آنان بر ضد خودمان در آينده شويم. عيبي ندارد وزيران برخي کشورها چند سال بعد وارد تهران شوند.
انتهاي پيام/
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg